Workshop ijsbad en glasloop 17 december

Deze ijsbad en glasloop workshop staat in teken van persoonlijke groei en overwinnen van drempels. Op een prachtige plek in het bos mag je rond het vuur helemaal landen en bewuste verbinding maken met gelijkgestemde zielen. We maken tijd en ruimte om te voelen wat jou blijer, vrijer en krachtiger in het leven kan laten staan. Je leert om helemaal in je lichaam te zakken en stress, angst, triggers via je lichaam te omarmen en te verwerken. Op die manier ga je ruimte maken voor nieuwe intenties en kom je laagje per laagje dichter bij jouw ware kern en wijsheid in je lichaam.

We gaan jou voorbereiden om met stress om te gaan, hiervoor gebruiken we het gezonde ijsbad als stressor en spiegel voor wat kan overwonnen worden.

De glasloop is een krachtig ritueel om contact te maken met je doel en je drempels, beperkende patronen en obstakels te ontmoeten, te omarmen en te overwinnen. Het is een heel ingetogen rustige manier van diep ervaren, verwerken, helen en overwinnen van wat jou tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn en je droom waar te maken. Zacht, krachtig, naar binnen gericht.

Via ademhalingsoefeningen gaan we je oerkracht ontdekken en vrijmaken om uitdagingen te overwinnen waardoor je sterker in het leven mag staan als het hard waait.

We laten onze magische geluks hormoontjes stromen in contact met het toverbad vol ijs. De heerlijke houten hottub staat heet om te genieten van wisselbaden.

Programma:

10.30h welkom rond het kampvuur

11h introductie rond koude baden en deelronde: wat mag je loslaten , welke intentie zet je? Pijlbreken

12.h ademsessie

13h gezonde bio maaltijd

14h voorbereiding ijsbad – prepare body and mind

14.30h ijsbad (optioneel)-hottub

16h deelronde

16.30h einde

meebrengen matje, kussen, deken, eventueel muziekinstrument

er is thee, water, versnapperingen voorzien

We ontmoeten rond het vuur en in de warme gezellige chalet met hottub in alle rust en natuurpracht.

inschrijven via nick.koach@gmail.com

99euro

Loopbaancoaching

Iets voor jou?

Als je meer voldoening in jouw werk zoekt, als je aan een nieuwe carrièrestap toe bent of als je andere vragen hebt over jouw loopbaan, dan kan je overwegen loopbaanbegeleiding te volgen. Loopbaanbegeleiding kan je helpen een duidelijk beeld te vormen van wat je energie geeft en je gelukkig maakt. Als professionele loopbaancoach gids ik je mee bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je leert ook welke competenties nodig zijn om je loopbaan zelf actief te sturen. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt en word je zelf gelukkiger.

Wanneer loopbaanbegeleiding volgen?

Je voelt je gestresseerd, futloos of overspannen door jouw werk.

Je wenst zicht te krijgen op je talenten en vaardigheden en je wilt bekijken hoe je deze volop kunt laten renderen.

Je zoekt naar een betere work-life balance.

Je wilt weten welk werk echt bij je past.

Je bent op een kruispunt in jouw loopbaan aangekomen en weet niet welke richting je het best kunt kiezen.

Je zou graag meer plezier en voldoening in je werk vinden.

Je hebt problemen met je collega’s/ baas waardoor je met tegenzin gaat werken.

Je hebt moeite met je focus op het werk en/of je bent vereenzaamd door telewerken.

Via deze test kan je zien of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Mijn aanpak

Building your future

Ik ontdek samen met jou het beste resultaat voor jouw loopbaanvraag. Ik gebruik wetenschappelijk onderbouwde technieken en school me continu bij.

Via een kort gratis kennismakingsgesprek online of live gaan we aan de slag om jouw professionele toekomst verder vorm te geven.

In het loopbaanbegeleidingstraject tracht ik eerst jouw loopbaandoelen zichtbaar te maken. Tijdens verschillende gesprekken en via thuisopdrachten krijg je een zicht op je talenten, vaardigheden, interesses en persoonlijke ambities.

Elk loopbaantraject wordt op maat samengesteld en afhankelijk van de loopbaanvraag werk ik met verschillende technieken en tools.

Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarin de stappen die je moet ondernemen om je doelen te bereiken worden bepaald. Tot slot help ik jou om jouw ontwikkelingsplan waar te maken en bij te sturen waar nodig.


Heb je daarna nog vragen, dan kan je tot 12 maanden na het beëindigen van jouw loopbaanbegeleiding terecht voor een kort gratis nazorg gesprek.

VDAB Loopbaancheques 

hoeveel kost loopbaanbegeleiding met loopbaancheques?

Loopbaanbegeleiding is spot-goedkoop dankzij de subsidies van de VDAB. Je betaalt slechts 10 euro per uur, de rest wordt bijgepast door de Vlaamse overheid.

Elke zes jaar heb je als bediende of zelfstandige recht op één loopbaancheque van 4 uur (40 euro) en één loopbaancheque van 3 uur (40 euro).

Wanneer heb ik recht op loopbaancheques?

Als je momenteel minimum 7 jaar gewerkt hebt in loondienst of als zelfstandige en als je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancheques hebt aangevraagd.

​Wanneer bestel ik best loopbaancheques?

Indien je beslist om loopbaanbegeleiding te volgen dan kan je een cheque aanvragen via de website van de VDAB. De loopbaancheque neem je mee naar je eerste afspraak. Tijdens je eerste afspraak wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend en dien je de loopbaancheque af te geven.

Vraag je loopbaancheque aan

Bekijk alle voorwaarden van de VDAB

Workshop Mental coaching voor clubs, bedrijven, sporters, coaches, ouders

Ik geef vanuit mijn ervaring als Olympische coach en therapeut, hands-on workshops hoe je kan omgaan met stress, faalangst, twijfel, vermoeidheid, overprikkeling in je leven, op je werk, in competitie? Hoe kan je in je kracht staan als het hard waait? Hoe leer je leven vanuit je lichaam en kan je negatieve gedachten en gepieker transformeren naar zelfvertrouwen, rust en stabiliteit…