Workshop Mental coaching voor clubs, bedrijven, sporters, coaches, ouders

Ik geef vanuit mijn ervaring als Olympische coach en therapeut, hands-on workshops hoe je kan omgaan met stress, faalangst, twijfel, vermoeidheid, overprikkeling in je leven, op je werk, in competitie? Hoe kan je in je kracht staan als het hard waait? Hoe leer je leven vanuit je lichaam en kan je negatieve gedachten en gepieker transformeren naar zelfvertrouwen, rust en stabiliteit…

ijsbad workshop verbind met je oerkracht

Niek Baelus en Bart Raeves geven een ice bath workshop in teken van persoonlijke groei en verbinding. Op een prachtige plek in het bos mag je rond het vuur helemaal landen en bewuste verbinding maken met gelijkgestemde zielen. We maken tijd en ruimte om te voelen wat jou blijer, vrijer en krachtiger in het leven kan laten staan. Je leert om helemaal in je lichaam te zakken en stress, angst, triggers via je lichaam te omarmen en te verwerken. Op die manier ga je ruimte maken voor nieuwe intenties en kom je laagje per laagje dichter bij jouw ware kern en wijsheid in je lichaam.

We gaan jou voorbereiden om met stress om te gaan, hiervoor gebruiken we het gezonde ijsbad als stressor en spiegel voor wat kan overwonnen worden.

Via ademhalingsoefeningen gaan we je oerkracht ontdekken en vrijmaken om uitdagingen te overwinnen waardoor je sterker in het leven mag staan als het hard waait.

We laten onze magische geluks hormoontjes stromen in contact met het toverbad vol ijs. De heerlijke houten hottub staat heet om te genieten van wisselbaden.

We maken een blote voeten wandeling in de prachtige natuur en drummen en dansen rond het vuur.

Programma:

10h welkom rond het kampvuur

10.30h introductie rond koude baden en deelronde: wat mag je loslaten , welke intentie zet je?

11.30 ademsessie en helende meditatie

13h gezonde bio maaltijd

14h voorbereiding ijsbad – prepare body and mind

14.30h ijsbad (optioneel)-hottub

16h deelronde

16.30h einde

meebrengen matje, kussen, deken, eventueel muziekinstrument

er is thee, water, versnapperingen voorzien

We ontmoeten rond het vuur en in de warme gezellige chalet met hottub in alle rust en natuurpracht.

inschrijven via nick.koach@gmail.com

99euro

Yoga bij het haardvuur op donderdag van 9 tot 10u

Op een unieke stille en rustgevende plek in het bos in een gezellige houten chalet geef ik yoga en meditatie om dieper in je lichaam te zakken en minder uit je hoofd te leven. Zowel versterkende als versoepelende oefeningen voor lichaam en geest om helemaal in jezelf tot rust te komen. Je leert om te gaan met stress en storende gedachten. Via ademhalingsoefeningen leer je zowel energie op te wekken of juist tot rust en relaxatie te komen. Maximum 9 deelnemers