Wie aan de top wil spelen, heeft de steun van een coach nodig. Voor maximaal resultaat en prestatie moet je fysiek maar ook mentaal volledig in balans zijn.

In ieder van ons zitten de antwoorden die we zoeken, die je alleen misschien nooit zal ontdekken en die met persoonlijke begeleiding veel sneller duidelijk worden.  Daarnaast geeft mental coaching je die extra boost op de momenten dat het echt nodig is of als het even wat moeilijker gaat.

Het gesprek is de basis van mental coaching. We gaan op zoek naar jouw optimaal mentaal functioneren. Met een creatieve en positieve blik wordt er gezocht hoe je mentaal en fysiek in balans kan leren leven. Hoe je je dromen kan naleven/ beter kan presteren en ook gelukkiger als atleet in het leven kan staan.Stap voor stap wordt er tijdens deze sessies gewerkt om deze technieken eerst samen en later alleen onder de knie te krijgen zodat je ze zelf in het dagelijks leven, op training en in wedstrijdsituaties kan gebruiken en toepassen. Het verschil tussen winst en verlies, succes of falen zit hem vaak in zelfvertrouwen.  Jouw mentale kracht is een machtig wapen als je het onder controle hebt.