Therapie

Via gesprekken en/of lichaamsgerichte oefeningen gaan we samen op zoek wat er werkelijk leeft.  We leren voeling maken met je kern om van daaruit je noden te vinden.

Ik gids je naar meer balans in je leven door je een manier te vinden om niet overspoeld te worden door emoties, negatieve gedachten of problemen.  Je lichaam bezit heel veel wijsheid, meer dan je onbewuste denken.  Ik leer je technieken om terug in je lichaam te landen en contact te maken met je ware kern.   Door met je compassievolle hart bewust en waarachtig aanwezig te zijn bij al wat je triggert, brengen we ruimte in lichaam en in de rugzak die je meedraagt.

Op die manier ontstaat er een heling binnenin jezelf en ontlaad je spanning van wat je dadelijks triggert.  Door je donkere stukken te omarmen en er helemaal te laten zijn , doorbreek je diepgewortelde patronen die je in de weg staan en je groei belemmeren.  Door met jezelf aan de slag te gaan, breng je ook voor je medemensen een proces op gang, ruimte  en een flow in het leven.

Gesprekstherapie, focussing, brainspotting,  wandel en bewegingscoaching,  massage yoga, loopbaancoaching, gezondheidscoaching, voedingsadvies