Volle maan drumcirckel

Full Moon Drum Circles

Elke volle maan drumcirkel met Inti Sound, Robin Van den Bergh en Nick Baelus

Laten we samen verbinden met de hartslag van moeder aarde, rond een vuur onder de volle maan.
Op een magische plek in het bos -bij Nick-

Robin voorziet bij elke drumcirkel inspiratie. Hoe speel ik op mijn Sjamaan trom. verschillende ritmes worden aangeleerd, en wijsheden rond muziek spelen.

In de kracht van de cirkel maken we verbinding op eeuwenoude beats van de drums. Ontspan, zing, dans, flow, laat je kreet horen en kom terug in je diepe oerkracht, van je hart en je ziel.

Elke volle maan is de perfecte tijd om je dromen te manifesteren. We vragen steun voor onze intenties en sturen helende energie het universum in.

Je hoeft geen muzikaal talent te zijn om mee te doen, iedereen is welkom ook al heb je geen drum. Kom los uit de routine van het dagelijks leven en laat je meevoeren op de diepe warme ritmische vibraties van de drum.
Tussen de drumsessies (ca 15min) is er altijd een stilte moment voor integratie van vibraties en nodigt Robin met zijn Guitar, Ukelele, Charango… je uit om mee te zingen op magische vuurliederen.
Na de pauze zal er ook een sessie zijn op een prachtige open plek op de hei onder de maan

Er gaat ook een moeder trom aanwezig zijn. Waar een 8 deelnemers rond de grote trom het zelfde ritme kan bespelen met mooie intenties voor moeder aarde, en het groter geheel. En natuurlijk “Giving is Receiving”.

programma

19.30u welkom rond het vuur
19.45u start drumcirkel
21.30u navoelen rond het vuur
22u einde

Thee- water- versnapering voorzien
drums te huur voor 5€ gelieve op voorhand te boeken

inschrijving volgens glijdende schaal 20 – 25 – 30euro drie prijzen mogelijk: jij kiest afhankelijk van jouw financiële draagkracht.

Adres: via waze: Egelspad 8, 2275 Gierle
let op! niet te vinden op Google maps: Hazenpad 18 in geven waar je in deze straat je auto kan parkeren, recht tegenover dit adres is het straatje Egelspad op 100m lopen is nr 8. Er zullen pijlen hangen, de plek is feeëriek verlicht.

Inschrijvingen:

robin@intisound.be
max 30 deelnemers

bij slecht weer gaat de drum cirkel in een gezellige chalet rond de stoof door.

Meet te nemen: Sjamaan trom, Shakers, ratels, djembe, didgeridoo… alle instrumenten zijn welkom dat dicht bij je hart licht

Agenda volle maan

8 december
7 januari
5 februari
7 maart
6 april
5 mei
4 juni
3 juli
1 augustus
31 augustus
29 september
28 oktober
27 november
27 december