Loopbaancoaching

Zoek je je droomjob die niet als “werken” aanvoelt? Of wil je meer balans in privé-werk of tools leren om stress te reguleren? Voel je je opgebrand of ziet door het bos de bomen niet meer? Kom dan eens gratis op intake gesprek om te onderzoeken of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Via loopbaancheques kost een sessie je 12,5euro/u. Spotgoedkoop!

VDAB Loopbaancheques 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding met loopbaancheques?

Loopbaanbegeleiding is spot-goedkoop dankzij de subsidies van de VDAB. Je betaalt slechts 12,5euro per uur, de rest wordt bijgepast door de Vlaamse overheid.

​Elke zes jaar heb je als bediende of zelfstandige recht op één loopbaancheque van 4 uur (45 euro) en één loopbaancheque van 3 uur (45euro).

​Wanneer heb ik recht op loopbaancheques?

Als je momenteel minimum 7 jaar gewerkt hebt in loondienst of als zelfstandige en als je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancheques hebt aangevraagd.

Wanneer bestel ik best loopbaancheques?

Indien je beslist om loopbaanbegeleiding te volgen dan kan je een cheque aanvragen via de website van de VDAB. De loopbaancheque neem je mee naar je eerste afspraak. Tijdens je eerste afspraak wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend en dien je de loopbaancheque af te geven.

Vraag je loopbaancheque aan