Loopbaancoaching

Als je meer voldoening in jouw werk zoekt, als je aan een nieuwe carrièrestap toe bent of als je andere vragen hebt over jouw loopbaan, dan kan je overwegen loopbaanbegeleiding te volgen. Loopbaanbegeleiding kan je helpen een duidelijk beeld te vormen van wat je energie geeft en je gelukkig maakt. Als professionele loopbaancoach gids ik je mee bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je leert ook welke competenties nodig zijn om je loopbaan zelf actief te sturen. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt en word je zelf gelukkiger.

Wanneer loopbaanbegeleiding volgen?

Je voelt je gestresseerd, futloos of overspannen door jouw werk.

Je wenst zicht te krijgen op je talenten en vaardigheden en je wilt bekijken hoe je deze volop kunt laten renderen.

Je zoekt naar een betere work-life balance.

Je wilt weten welk werk echt bij je past.

Je bent op een kruispunt in jouw loopbaan aangekomen en weet niet welke richting je het best kunt kiezen.

Je zou graag meer plezier en voldoening in je werk vinden.

Je hebt problemen met je collega’s/ baas waardoor je met tegenzin gaat werken.

Je hebt moeite met je focus op het werk en/of je bent vereenzaamd door telewerken.

Via deze test kan je zien of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Mijn aanpak

Building your future

Ik ontdek samen met jou het beste resultaat voor jouw loopbaanvraag. Ik gebruik wetenschappelijk onderbouwde technieken en school me continu bij.

Via een kort gratis kennismakingsgesprek online of live gaan we aan de slag om jouw professionele toekomst verder vorm te geven.

​In het loopbaanbegeleidingstraject tracht ik eerst jouw loopbaandoelen zichtbaar te maken. Tijdens verschillende gesprekken en via thuisopdrachten krijg je een zicht op je talenten, vaardigheden, interesses en persoonlijke ambities.

​Elk loopbaantraject wordt op maat samengesteld en afhankelijk van de loopbaanvraag werk ik met verschillende technieken en tools.

​Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarin de stappen die je moet ondernemen om je doelen te bereiken worden bepaald. Tot slot help ik jou om jouw ontwikkelingsplan waar te maken en bij te sturen waar nodig.


Heb je daarna nog vragen, dan kan je tot 12 maanden na het beëindigen van jouw loopbaanbegeleiding terecht voor een kort gratis nazorg gesprek.

VDAB Loopbaancheques 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding met loopbaancheques?

Loopbaanbegeleiding is spot-goedkoop dankzij de subsidies van de VDAB. Je betaalt slechts 10 euro per uur, de rest wordt bijgepast door de Vlaamse overheid.

Elke zes jaar heb je als bediende of zelfstandige recht op één loopbaancheque van 4 uur (40 euro) en één loopbaancheque van 3 uur (40 euro).

​Wanneer heb ik recht op loopbaancheques?

Als je momenteel minimum 7 jaar gewerkt hebt in loondienst of als zelfstandige en als je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancheques hebt aangevraagd.

Wanneer bestel ik best loopbaancheques?

Indien je beslist om loopbaanbegeleiding te volgen dan kan je een cheque aanvragen via de website van de VDAB. De loopbaancheque neem je mee naar je eerste afspraak. Tijdens je eerste afspraak wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend en dien je de loopbaancheque af te geven.

Vraag je loopbaancheque aan