Reeds 5 jaar tracht ik zo veel mogelijke natuurlijke voeding te eten.  Ik heb er nog geen dag spijt van gehad, sterker nog ik ervaar dit als een echte openbaring die vooral merkbaar is in: meer energie, snellere recuperatie, soepele spieren, minder ziek, heerlijk zuiver gevoel, beter humeur, helder denkvermogen.

Wat is natuurlijke voeding? Dit is Bio-voeding hetgeen wat onze voorouders reeds aten, nl ongeraffineerd, onbewerkt, niet-chemisch behandeld voedsel dwz “puur” gezond volwaardig voedsel dat niet verpest is door toegevoegde suikers, zoetmiddelen, kleurstoffen, stabilisatoren en conserveringsmiddelen.

Volle rijst, bio groenten en soep vormen de basis. Af en toe een beetje vlees en vis.  Suiker wordt zoveel mogelijk vermeden.

Ik ben er van overtuigd dat vele atleten in de komende jaren gaan overschakelen op natuurlijke voeding omdat ons hedendaags voedingspatroon echt roofbouw pleegt op ons lichaam, wat bij atleten veel sneller merkbare schade aanricht.

Wat ook mooi meegenomen is, is het feit dat deze voeding nog zuiver is en niets van zijn waarde en kracht verloren heeft door chemische behandeling.  Op het eerste zicht lijkt deze voeding misschien iets duurder dan gewone voeding maar dit is zeker de moeite waard en op termijn zal dit goedkoper uitkomen dan gewone voeding

Ook zorgt deze manier van leven dat je ecologische voetafdruk met meer dan de helft verkleint.  Dwz dat de granen gebruikt worden om mensen te voeden en niet om de dieren vet te mesten voor vleesconsumptie.  Moest een groter deel van de mensheid natuurlijk en bio eten zou onze planeet terug in evenwicht komen en een veel gezonder plek worden (geen pesticiden, geraffineerd voedsel, chemische behandeling, minder kans op kanker en andere ziektes).

Ik laat je zien hoe je met een paar eenvoudige aanpassingen aan je eetpatroon veel gezonder en evenwichtiger gaat eten.  De gevolgen zul je snel voelen.

Afzonderlijk voedingsadvies is 60 euro per sessie