Workshop ijsbad en glasloop 17 december

Deze ijsbad en glasloop workshop staat in teken van persoonlijke groei en overwinnen van drempels. Op een prachtige plek in het bos mag je rond het vuur helemaal landen en bewuste verbinding maken met gelijkgestemde zielen. We maken tijd en ruimte om te voelen wat jou blijer, vrijer en krachtiger in het leven kan laten staan. Je leert om helemaal in je lichaam te zakken en stress, angst, triggers via je lichaam te omarmen en te verwerken. Op die manier ga je ruimte maken voor nieuwe intenties en kom je laagje per laagje dichter bij jouw ware kern en wijsheid in je lichaam.

We gaan jou voorbereiden om met stress om te gaan, hiervoor gebruiken we het gezonde ijsbad als stressor en spiegel voor wat kan overwonnen worden.

De glasloop is een krachtig ritueel om contact te maken met je doel en je drempels, beperkende patronen en obstakels te ontmoeten, te omarmen en te overwinnen. Het is een heel ingetogen rustige manier van diep ervaren, verwerken, helen en overwinnen van wat jou tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn en je droom waar te maken. Zacht, krachtig, naar binnen gericht.

Via ademhalingsoefeningen gaan we je oerkracht ontdekken en vrijmaken om uitdagingen te overwinnen waardoor je sterker in het leven mag staan als het hard waait.

We laten onze magische geluks hormoontjes stromen in contact met het toverbad vol ijs. De heerlijke houten hottub staat heet om te genieten van wisselbaden.

Programma:

10.30h welkom rond het kampvuur

11h introductie rond koude baden en deelronde: wat mag je loslaten , welke intentie zet je? Pijlbreken

12.h ademsessie

13h gezonde bio maaltijd

14h voorbereiding ijsbad – prepare body and mind

14.30h ijsbad (optioneel)-hottub

16h deelronde

16.30h einde

meebrengen matje, kussen, deken, eventueel muziekinstrument

er is thee, water, versnapperingen voorzien

We ontmoeten rond het vuur en in de warme gezellige chalet met hottub in alle rust en natuurpracht.

inschrijven via nick.koach@gmail.com

99euro