• 17de Mallorca

  Tristar rules!

  Ik heb mogen genieten van één van de mooiste wedstrijden die ik ooit gedaan heb.  Een zeer sterke en vriendelijke organisatie op een zeer zwaar parcours.

  Zonder al te veel training heb ik een heel mooi resultaat kunnen neerzetten.  17de in de sterkst bezette wedstrijd die ik ooit gedaan heb en eerste age-grouper.  Tim Brydenbach toonde zijn talent en werd zeer knap 10de tussen al die kanonnen.  Paul Embrechts werd 27ste.

  Mooi parcours, vriendelijke organisatie, mooie aankomst, zwaar parcours (iedereen reed bijna altijd alleen, geen stayeren gezien, 2x mooie klim van 5km), lekkere pasta party, en after party met drank en eten a volonte!  Ambiance!  Een echte aanrader die tristar!

  Nu terug wat meer trainen en vooral zwemmen want dat is er nog niet van gekomen met mijn 2 klein bengeltjes.

   

Leave a reply

Cancel reply