• 14de plaats in Bonn

    Ik heb het genoegen gehad om een weer een mooie wedstrijd af te leggen in Bonn.  Knappe organisatie, spectaculaire zwemstart vanop een boot op de Rijn.  Deur werd naar beneden gelaten ( à la Herold of Free Enterprise) en weg waren we, stroomafwaarts.  Redelijk gezwommen

    maar dan zat ik direct à bloc voor de volgende 60km.  Het draaide niet vlot en ik zat nooit in mijn ritme.  Toch viel mijn fietstijd nog goed mee.  Vreselijk afgezien om Frederik Sleutel te volgen, uiteindelijk bergaf toch moeten passen om 30sec na Freminator binnen te rijden.  Het lopen ging wel vlot.  Ik kwam iets dichter maar moest in de 2de ronde toch wat terein prijsgeven om als 14de binnen te lopen.  Een goed resultaat na 3 zware trainingsweken richting 1/1 triatlon Neerpelt.

    Tim Brydenbach zette een zeer sterk 3de plaats neer met de snelste looptijd.  Paul Embrechts knap 9de en Sleutel 12de, ikke 14de.  Content.  Plezant om al die wedstrijden aan een goed niveau te mogen afleggen.

    Nu nog een weekend hard trainen en dan de eerste hele triatlon van het jaarrr (sinds 2007).  Wat gaat dat worden??????????

Leave a reply

Cancel reply