• Ironman UK Bolton

  Voorbeschouwing Ironman UK

  Een dikke maand na de volledige triatlon in Neerpelt, staat de 2de volledige triatlon op het programma: Ironman Bolton Uk.

  Twijfels zullen er altijd zijn, …maar de benen zijn goed.  Wel heb ik sinds Neerpelt weinig volume getraind.  1 zero weekje, 2 weken van 15uren/week met de wedstrijd van Nisramont in, vorige week een 8tal uurtjes wegens zware verkoudheid, deze week zal iets van 10-12uren zijn voor de wedstrijd.

  Ik voel me heel fris en gretig op training, mijn longen zijn nog niet helemaal in orde maar voor de rest geen klachten.  Ik heb het gevoel dat het fietsen sinds lang terug goed zit.  De topvorm is er nog niet, die houd ik voor het einde van dit lang seizoen…

  We zullen wel zien, proberen om zoveel mogelijk te genieten voor, tijdens en na de race…  Ik heb alvast nieuwe bandjes en binnenbandjes gelegd want ik wil niet terug lek rijden…

  Je kan alles volgen op:

  www.ironmanlive.com   athlete tracker of www.ironmanuk.com

  we gaan ervoor!

  groeten the beast of Bolton.

Leave a reply

Cancel reply