• Prachtig voorjaar!

    Na een minder jaar werkte ik hard om nog eens een sterke Hel van Kasterlee te doen.  Ik zat echt super tot ik 3 weken voor de wedstrijd geveld werd door klierkoorts.  Brute pech, toch gestart, wijselijk gestopt want het liep voor geen meter…  Vanaf januari trainde ik heel rustig 7 uurtjes per week tot aan de eerste crossduatlon in Asse waar ik een mooie 4de plaats behaalde.  Toen voelde ik al dat er iets moois zat aan te komen.  De 2 volgende weken behaalde ik een mooie 2de plaats in Mechelen en in Putte. Dan volgde het BK Crossduatlon in Geel waar ik een superdag had en met de snelste fietstijd me tot Belgisch kampioen Crossduatlon bij de masters mocht kronen.  De 7de plaats overall was ook super in dit sterke deelnemersveld.  2weken later stond de crossduatlon in Lille op het programma waar ik een prachtige overwinning boekte.  Heerlijk voorjaar!  De conditie is super met slechts 7uurtjes training.  Heerlijk om zo te kunnen sporten.  Mijn seizoen is al meer dan geslaagd!

Leave a reply

Cancel reply